Halloween-bingopeli on loistava tapa saada kaikkien ikäisten ihmisiä yhteen Halloween-toimintaan. Löydät kaupallisia Halloween-bingopelejä tai voit ladata pelejä verkossa. On paljon hauskempaa kuitenkin luoda oma Halloween-bingo-peli.

Halloween bingoa pelataan melkein kuin tavallinen bingonpeli, jota pelataan missä tahansa online-huoneessa kuin https://www.kolikkopelit.com/pelit, mutta sen sijaan, että käytät bingokortteja, joissa on numeroita, pelaat bingokortteja, jotka on painettu esimerkiksi Halloweenin sanoilla tai ilmaisuilla, sanat ”haamu”, ”ghoul”, ”kurpitsa” tai ”noita”. Aivan kuten normaali bingo.

Halloween bingo on erittäin helppo pelata, ja jopa joku, joka ei ole koskaan kohdannut peliä ennen, voi nopeasti oppia sääntöjä.

Voit halutessasi luoda pelin tietokoneelle käyttämällä tekstinkäsittelyohjelmaa tai voit halutessasi tehdä yhden kädestä kortin avulla.

Voit tehdä kaksi erilaista tyyppiä. Voit olla Halloween-bingopeli, joka käyttää Halloween-sanoja tai voit käyttää peliä, joka käyttää kuvia. Jos aiotte käyttää sanoja, tarvitset luettelon vähintään 20 Halloween-sanasta. Teet sitten kortteja, joilla on verkko heille. Verkko voi olla 3 x 3 ruudukko tai 3 x 4 ruudukko. Sanat kirjoitetaan sitten ruudukkoihin yhdellä sanalla jokaisessa tilassa. Varmista, että jokaisella bingokortilla on ainutlaatuinen sanojen yhdistelmä.

Sinun on myös oltava kaikki sanat kirjoitettu yksittäisiin kortteihin ja sitten sijoitettu kulhoon. Muovinen kurpitsan kulho tai muovinen kattila sopii tähän. Soittaja hakee kortit kulhosta ja soittaa sanaa kortilla.

Toinen Halloween-bingon tyyli, jota voit tehdä, on bingopeli. Tarvitset kokoelman Halloween-kuvia, jotta tämä peli. Löydät ne internetistä ja tulosta ne. Vaihtoehtoisesti helppokäyttöinen tapa luoda nämä kortit on Halloween-tarroja. Hanki joukko tarroja, joissa on useita kopioita jokaisesta kuvasta ja kiinnitä ne Bingo-kortteihin. Muista asettaa yksi kummallekin puolelle, jotta pääset kortteihin, jotta soittaja vetää ulos. Soittaja voi joko sanoa kuvan nimen tai näyttää kuvan, kun se vedetään ulos kulhosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *