Las Vegas oli aiemmin vain paikka pelata uhkapelejä, mutta nykyisin se on myös tunnettu hyvästä ruoasta. Maailman parhaat keittiömestarit ovat kiinnostuneet paikasta ja tehneet Las Vegasista oikean ravintoloitsijoiden kaupungin. Yksinkertaisesta keittiöstä hienoimpiin aterioihin, saat kaikkea, mitä haluat Planet Hollywoodista ja Emeril’sistä.

Las Vegas on suosittu uudenvuoden viettopaikka! Jos olet suuntaamassa sinne, on hyvä tietää, että löydät sieltä lukemattomia ruokapaikkoja. Ulottuvillasi on kaikkea lohturuoasta hienoihin ravintolaillallisiin.

Las Vegas on siis paljon muutakin kuin kasinoita ja uhkapeliä, ja kolikkopelit parissa viihtymisen ohella voit saada myös erinomaisia ruokailukokemuksia.

Erilaisia ravintoloita

Las Vegas on täynnä erilaisia ravintoloita, uusia ja vanhoja. Las Vegasin erilaisten ruoka- ja juomapaikkavaihtoehtojen määrä voi lyödä sinut ällikällä siellä vieraillessasi. Mihin tahansa katsotkin, näet ravintolan, kahvilan tai baarin, joka tarjoilee ruokaa ja drinkkejä mihin aikaan päivästä tahansa. On hyvä ymmärtää muutama asia, ennen kuin lähdet liikkeelle hotellihuoneestasi ja alat navigoida läpi ravintolavaihtoehtojen.

Päätä ensimmäiseksi, minkä tyyppistä ruokaa haluaisit syödä. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, Las Vegasista voit löytää mitä tahansa kuviteltavissa olevaa ruokaa. Jos mielesi tekee jonkinlaista etnistä ruokaa, etsi vain netistä lähistön etnisiä ravintoloita. Tai jos haet 5 tähden ravintolaa ja laadukkaampaa ruokaa, on sekin helppo löytää.

Seuraavaksi päätä budjettisi. Vegasin vaihtelevat hinnat voivat yllättää. Voit löytää mitä tahansa edullisista noutopöydistä erittäin hintaviin ja korkeatasoisiin aterioihin. Me yleensä pihistämme aamiaisella ja lounaalla, ja panostamme sitten hiukan enemmän illalliseen.

Jos suunnittelet illallista ulkona viikonloppuna, on yleensä hyvä varata pöytä etukäteen. Huomaat, että monissa ravintoloissa voit joutua odottamaan pöytää pitkään perjantaisin ja sunnuntaisin illallisaikaan, mutta voit helposti ohittaa jonon soittamalla ravintolaan etukäteen ja lisäämällä nimesi listalle.

Kun olet Las Vegasissa, on sinun ehdottomasti kokeiltava noutopöytää! Vaihtoehtoja on loputtomasti, ja voit syöttää vatsasi täyteen herkullista ruokaa. Monet buffetit veloittavat kertamaksun astuessasi sisään ravintolaan, mutta jotkut tarjoavat a la carte -vaihtoehdon ja veloittavat painon mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *