Macao on upea saari, joka sijaitsee Pearl River Delta länsipuolella.
Monipuolisen historiansa ansiosta Macao on saari, jossa on monia monipuolisia ja kiehtovia nähtävyyksiä.

Macaon nähtävyydet

Vaikka Macao on kuuluisa pelaamisesta useilla kasinoilla, jotka tarjoavat monenlaisia ​​pelejä ja bonuksia, joita voit kokea missä tahansa johtavassa verkkokaupassa, kuten Unibet bonuskoodi, mutta Macaossa on enemmän kuin rahapelit.

Vieraat nähtävyyksiin, merimatkoihin, vierailukohteisiin ja kulttuuriin, nauttivat ruokaa ja nauttivat Macaon yöelämästä täydellisesti.

Tämä hieno paratiisisaari sisältää useita kirkkoja, katedraaleja, temppeleitä ja yli 15 mielenkiintoista museota, jotka kannattaa tutustua. Jotkut parhaista paikoista ovat St. Lawrence kirkko, St. Augustine kirkko ja neliö, Leal Senado, Lou Kau kartano, Pyhän Paavalin kirkko, linnoitus ja Macau museo, kappeli St Francis Xavier, Seac Pai Van Park ja paljon lisää.

Dinning

Ruokailu on myös tärkeä tekijä, joka houkuttelee suuria määriä turisteja Macaoon. Lähes joka kuukausi uusia ravintoloita ja ruokailupaikkoja avautuvat tarjoamalla vierailijoille uusia ja jännittäviä ruokailumahdollisuuksia kokea. Macaon lähes kaikilla reiteillä vierailijat kohtaavat laajan valikoiman ruokailupaikkoja, jotka täyttävät jokaisen yksilön makuelämykset. Macaon ravintolatila on erittäin monipuolinen, siellä on pieniä nuudelikauppoja vilkkaisiin ravintoloihin pitkin rantaa, 3 tähden ravintoloita ja monia muita ruokapaikkoja.

Vaikka tämä kiehtova saarivalikoima tarjoaa ruokaa eri puolilta maailmaa, on tärkeää, että maistuu ainakin yksi ateria Macanen herkkujen valikoimasta, jotka ovat pääasiassa kiinalaisten ja portugalilaisten ruokien yhdistämistä. Jotkut kaikkein eniten suolaa Macanese ruokia ovat curry taskurapu, Afrikkalainen kana, simpukat mustia papuja ja paljon muuta. Macaon ihanteellisia ruokailupaikkoja ovat The Kitchen, 3 apinat, Ping’s Shark’s Fin, Furusato, Henri’s Gallery, Sai Nam ja paljon muuta.

Festivaalit ja näyttelyt

Vuoden ympäri Macaolla on erilaisia ​​kansainvälisiä menettelytapoja, kuten Macaon kansainvälinen musiikkifestivaali, joka vetää valtavan väkijoukon ympäri maailmaa.

Macao järjestää myös kaksitoista kuukausittaista Macaon Grand Prix -tapahtumaa, joka houkuttelee suuria yleisöjä. Massiivinen yleisö ympäri maailmaa näkee kilpailut satelliitin välityksellä.

Muita urheilutapahtumia Tapahtumat tapahtuvat täällä, kuten Macau Golf Open, joka tapahtuu joka toinen vuosi, kunkin vuoden kesäkuussa toteutettavat Dragon Boat Races ja marraskuussa Macaon maailmanlaajuinen maraton.

ostokset

Macao ei ole suosittu ostospaikka kuten Hongkong tai Singapore, mutta voit tavata hyviä portugalilaisia ​​viinejä, antiikkiesineitä, hyvää kokoelmakirjoja ja muita muistoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *