Kesäaika on täydellinen aika snap happy -luokan ihmisille ja kenelle tahansa, joka on menossa upeaan kohteeseen hyvin ansaitulle lomalle. Matkailijat ympäri maailmaa saavat korvaamattomia muistoja ikuisesti.

Matkailun valokuvaus on loistava harrastus jokaiselle lomailijalle, ja muutamia hyödyllisiä vinkkejä voit tuoda kotiin hienoja kuvia, joita voit nauttia ikuisesti.

Avain matkakuvia varten on tehdä kuvasi houkuttelevaksi tavalliselle yleisölle. Haluat kaapata uuden paikan tunnelman ja kulttuurin

Vihjeitä siitä, mitä valokuvaa varten:

Maisemakuvien ottaminen kaukana maasta voi olla hankalaa. Valo-olosuhteet voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin aiemmin käytät. Altistuminen voi olla myös erittäin hankala laskea. Jos olet epävarma, kiinnitä kuvat niin, että saat täydellisen kuvan.

Matkailun kuvaajien tulisi aloittaa päivä, kun aurinko nousee. Tämä on paras aika kaapata mielialaa maisemakuvaan.

Yö-kellonajan maisemakuvat tekevät mielenkiintoisen kuvan, kun ne näkyvät oikein. Käytä jalustaa varmistaaksesi, että kuva on terävä.

Ruokalista voi olla hyvin ikimuistoinen, yritä sisällyttää tarjoilija tai jotain, jota tavallisesti ei näe kotona. Ravintoloiden sisätilat ja ulkoa voidaan myös kuvata.

Valokuvaa ihmisiä. Matkanjärjestäjät etsivät aina kiinnostavia ihmisiä. Valokuvia ihmisistä, jotka syövät ruokaa – työskentelevät ihmiset – pelaavat kentällä tai jos olet kasinoalueella  https://www.igame.com/fi/games/ niitä, joilla on kortteja, siruja tai lasia kädessä pöydän ympärillä – ja kaikki muut alueen palveluntarjoajat. Varmista, että he tekevät jotain mielenkiintoista.

Käy paikallisilla markkinoilla. Tämä voi tehdä erittäin mielenkiintoisen valokuvauksen. Ota runsaasti kuvia paikallisista varastoista ja myyjistä. Ota kuvia eri elintarvikkeista ja muista, mitä luulet olevan epätavallinen.

Kun palaat kotiin kuvien kanssa, tee kopio jokaisesta. Merkitse jokaiseen kuvaan lyhyt kuvaus. Sen on parasta tehdä tämä heti, kun lomat ovat tuoreita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *