On olemassa muutamia kohteita maailmassa, jotka ovat kauniita, kulttuurisesti rikas ja monipuolinen kuin ovat Kreikan Islands.Blue taivas, rannoista, jännittävää viihdettä, ja vuosisadan historian tervehtivät sinua riippumatta, mitkä monista saaren vaihtoehdot lopulta valita .

Kreikan saamelais Samos on vuoristoinen saari Pohjois-Egeanmerellä.

Samos on syntyi monia kuuluisia ihmisiä, kuten matemaatikko ja filosofi Pythagoras, tähtitieteilijä Aristarkus ja filosofi Epikuros.

Suosituimmista kohteista ovat ne Samoksen, Pythagorion ja Kokkari.
Kaunis Samos sijaitsee hevosenkengän lahden viehättävä taloja, jotka johtavat alas kaupunkeihin promenade. Täällä on tavernoja, paljon turistikauppoja ja monia hotelleja. Miehet hvis du er ute efter landbaseret kasino, er der øjeblikket ingen i øya, miehet du har mulighed for at spille verkossa.

Saaren pinta-ala on noin 220 neliökilometriä ja pituus on lähes 100 mailia. Kaupunkiin kuuluu erinomainen museo, jossa on muinaisia ​​pyhäinjäännöksiä.

Samoksella on jokaiselle jotakin, kauniilla hiekkarannoilla, kristallinkirkkailla vesillä, hiljaisilla lahdilla, kauniilla maisemilla, vuorilla, vehreällä viinitarhalla, viinitarhoilla ja runsaalla historialla.

Samossa on kolme päärannalta. Nämä alueet ovat Luoteis-Samoksen, etelä-saaren länsiosassa lähellä Pythagorionin ja lounaisosassa ympärille pienemmän resorts Kampos ja Votsalakia.

Pythagorion on kaunis satama, joka on vuorattu mukulakivikadulla, baareja, tavernoita ja kahviloita. Pääkaupunki on hyvin turistipohjainen, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, baareja ja museo.
Kokkari oli kerran pieni kalastajakylä, mutta on nyt yksi saaren parhaista lomakohteista. Ranta täällä on vuorattu yökerhoja, cocktail-baareja, baareja, ravintoloita ja kahviloita. Kokkari on erittäin suosittu surffaajien kanssa.

Mielenkiintoiset paikat

UNESCO Unescon maailmanperintökohteisiin Pythagoreion jossa voi nähdä tämän vanhan linnoitettu satama, joka sisältää kreikkalaisten ja roomalaisten muistomerkkien ja Eupalinian vesijohto.

ilmasto

Samos on lämmin Välimeren ilmasto, kuiva kuumina päivinä kesällä ja leudot talvet paljon sadetta. Lämpötilat kesäkuussa keskimäärin 26C, heinäkuussa ja elokuussa keskimäärin 27C. Syksyn lämpötila laskee 20 ° C: een ja talvella ne laskeutuvat noin 11 ° C: seen.

Tarjolla on paljon upeita lomapaketteja tähän upeaan Samoksen saariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *