Hyvän ja tyylikkään sisätilojen valaisimen löytäminen voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Kaupasta toiseen kierteleminen ja miettiminen, mikä valaisin sopii sisustukseesi, voi olla hankalaa. Verkkokaupat kuten https://www.valaisinmestari.fi/artemide/ helpottavat tilannetta huomattavasti, kun voit selailla valikoimaa verkossa, mutta jos verkkokaupoissa kiertely tuntuu tylsältä, löydät alta joitakin vaihtoehtoja.

Seinävalaisimet

Seinävalaisimet eivät vain valaise huonettasi, mutta niiden tyylikäs muotoilu voi myös toimia tilan koristeena. Venezina Jet-Square VZ W1001S on yksinkertainen valaisin, joka valaisee ylhäältä ja alhaata. Hillitty ja modernia muotoilua edustava valaisin on saatavilla harmaana.

Artemide Choose on klassista muotoilua edustava valaisin, joka toimii täydellisesti suorana tai diffusoivana valonlähteenä. Pystysuorien rakojen ansiosta valo diffusoituu paremmin. Valaisimessa on metallinen kanta ja punainen tai pergamenttipaperikiinnitys.

Artemide Edge on neliönmuotoinen seinään kiinnitettävä valaisin, joka on saatavilla vaaleana tai valkoisena. Alessandro Mendinin suunnittelemassa Edge-valaisimessa on muovinen varjostin, ja se voidaan kiinnittää seinään tai ripustaa pöydän yläpuolelle.

Lattiavalaisimet

DeltaLight Nice -valaisimessa on metallinen jalka ja valkoinen melkein sylinterinmuotoinen varjostin. Sulavalinjainen ja klassinen valaisin sopii täydellisesti modernisti sisustettuun kotiin.

Flos Brera on Achille Castiglionin suunnittelema valaisin, jossa on taivutettu ruusuteräsjalka ja opaalilasivarjostin. Nurkkaan asetettuna antaa pehmeää valoa. Minimalistisesti suunniteltu valaisin sopii mihin tahansa sisustukseen.

Moooi Fringe -valaisimella on omalaatuinen tyylinsä varjostinta reunustavinen hapsuineen. Saatavilla mustana tai valkoisena.

Foscarini Diesel Tri P -valaisin yhdistää näiden kahden johtavan brändin tyylin innovatiivisella tavalla. Voit säätää valaistusta säätämällä varjostinmateriaalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *